Våre Green Peel behandlinger varierer i styrke og deles inn i Green Peel Classic, Green Peel Energy og Green Peel Fresh up. Green Peel er en ansiktsbehandling bestående av 100% naturlige urter som vil gi et sunnere og friskere utseende til huden. Behandlingen har en beroligende og helende effekt, samt at den bidrar til å fornye huden. Green Peel vil fjerne avfallsstoffer fra huden og hjelper med anti-inflammasjon. Som et resultat gir Green Peel deg gløden tilbake og kjennes både rensende og stimulerende for huden.

Green Peel Energy ligger midt på skalaen av de tre behandlingene og har en moderat styrke. Behandlingen har en oppstrammende effekt på huden og vil kunne hjelpe med akne, pigmenteringer og også store porer. Dette er en mindre dyptgående behandling, som betyr at du fint kan returnere til vanlige aktiviteter etter kort tid.

Rett etter behandlingen vil huden kunne være rød og ekstra sensitiv. Dette vil som regel gi seg i løpet av en dag. Green Peel Energy er en effektiv behandling, og passer for deg som ikke ønsker å begrense hverdagen.