Green Peel Classic (inkl etterbehandling)

Green Peel Classic (inkl etterbehandling)

Våre Green Peel behandlinger varierer i styrke og deles inn i Green Peel Classic, Green Peel Energy og Green Peel Fresh up. Green Peel er en ansiktsbehandling bestående av 100% naturlige urter som vil gi et sunnere og friskere utseende til huden. Behandlingen har en beroligende og helende effekt, samt at den bidrar til å fornye huden. Green Peel vil fjerne avfallsstoffer fra huden og hjelper med anti-inflammasjon. Som et resultat gir Green Peel deg gløden tilbake og kjennes både rensende og stimulerende for huden.

Green Peel Classic er den sterkeste av de tre behandlingene. Dette er en dyptgående peeling som strammer opp hudvevet. Behandlingen har en regenererende effekt og vil også kunne forbedre ru og ujevnt hud. Green Peel Classic passer for de som sliter med ujevn hud, akne, arr etter tidligere akne, fine linjer og solskader. I tillegg kan den brukes på andre områder av kroppen og forbedre både strekkmerker og cellulitter.

Etter behandlingen med Green Peel Classic er det vanlig at huden kan bli litt ekstra rød og sensitiv rett etterpå. Etter 3-4 dager vil huden begynne å flasse. Dette er en del av hudfornyelsen og er helt normalt. Når det har gått 5-6 dager er det viktig at du kommer tilbake til klinikken for en fuktighetsgivende behandling. Her vil vi også gå gjennom hva som vil være en god hudrutine fremover.