Aknearr og hudoppstramming (termisk)

Aknearr og hudoppstramming (termisk)

Fra kr 2000,-

Termisk Erbium:YAG behandling fører til regenerering av vev, som gjøres ved temperaturøkning og forming av huden i øvre dermis. Denne lysenergien oppnår en sikker og effektiv sub-dermal oppvarming, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden samtidig som det gir en ungdommelig glød.

Hva er  iPixel Erbium:YAG 2940?

Erbium:YAG 2940 er en module av Harmony XL Pro System, og denne er egnet for skin resurfacing, hudoppstramming, behandling av arr, osv. Erbium:YAG 2940 bruker en bølgelengde av 2940 nm som er absorbert av vann i vevet. Dette fører til regenerering grunnet temperaturøkning (38-42 grader) og forming av huden i øvre dermis, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden samtidig som det gir en ungdommelig glød. Behandlinger fører til klinisk og langvarig reduksjon av rynker med minimale bivirkninger. Prosedyren gir både korte og langsiktige fordeler som bidrar til å styrke huden mot fremtidig aldring.

Behandlingen kan utføres hver 2-4 uke, og man trenger ofte 2-4 behandlinger for ønsket resultat. Det anbefales 1 vedlikeholdsbehandling i året.