Aknearr og hudoppstramming (fraksjonert)

Aknearr og hudoppstramming (fraksjonert)

Fra kr 2000,-

Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 1 uke. Dette gjør at de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer.

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i det midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

Hva er  iPixel Erbium:YAG 2940?

Erbium:YAG 2940 er en module av Harmony XL Pro System, og denne er egnet for skin resurfacing, hudoppstramming, behandling av arr, osv. Erbium:YAG 2940 bruker en bølgelengde av 2940 nm som er absorbert av vann i vevet. Dette fører til regenerering grunnet temperaturøkning (38-42 grader) og forming av huden i øvre dermis, stimulerer veksten av nytt kollagen og virker oppstrammende på huden samtidig som det gir en ungdommelig glød. Behandlinger fører til klinisk og langvarig reduksjon av rynker med minimale bivirkninger. Prosedyren gir både korte og langsiktige fordeler som bidrar til å styrke huden mot fremtidig aldring.

Behandlingen kan utføres hver 2-4 uke, og man trenger ofte 2-4 behandlinger for ønsket resultat. Det anbefales 1 vedlikeholdsbehandling i året.