Modul 3 – Laserbehandling og fotodynamisk terapi

Modul 3 – Laserbehandling og fotodynamisk terapi

Priser og kurstider

MODUL PRIS: kr 15 000,-

VÅRMODUL: 17 til 20 mars 2022

HØSTMODUL: 20 til 23 oktober 2022

Dersom man velger et fult utdanningsløp, med eller uten tilleggsmodulen vil man få 15% rabatt på utdanningsløpet.

Fult utdanningsløp: kr 75 000,-

Fullt utdanningsløp m/ tilleggsmodul: kr 90 000,-

Spesialiserte behandlinger med laser og lys er tema for Modul 3. Det inkluderer grundig teori om laserfysikk av forskjellige type laser som Erbium:YAG eller IPL, og de forskjellige indikasjoner: hudoppstraming, pigment, blodkar, hårfjerning og andre medisinske indikasjoner. I tillegg lærer kandidatene fotodynamisk terapi, kombinasjonsbehandlinger og håndtering av komplikasjoner. Modulen avsluttes med en eksamen. Det tildeles kursbevis etter bestått eksamen.

  • IPL og Erbium:Yag Laserbehandlinger (hårfjerning, hudoppstramming, laser arr behandling, andre medisinske indikasjonert)
  • Fotodynamisk terapi
  • Kombinasjonsbehandlinger
  • Pasientvurdering, samtykkeskjemaer, pre-operativ vurdering og post-operativ pleie
  • Eksamen

Opptak blir gjort fortløpende hele året. Følgende dokumenter må sendes ved søknad om plass: kopi av norsk autorisasjon som lege eller sykepleier, dokumentasjon på klinisk erfaring (kopi av ID kort fra arbeidsplass)

Hvorfor velger Skin Akademiet?

Skin Akademiet er et høyt kompetansesenter som baserer seg på dokumentert forskning, naturlige, varige og trygge resultater innen etiske retningslinjer for bransjen. Utdanningen er teorigrundig og meget praktisk rettet, og deltakerne skal føle seg trygge og klare for å tilby de beste resultater.

Pensumlitteratur

Undervisningen foregår på norsk. Pensumbøkene og forskningsartikler er på engelsk. Deltakerne får tilsendt pensumlitteratur i forkant av modulene.

Finansiering

Vi tilbyr finansiering via SVEA Finans (for utdanning). Kontakt oss for mer informasjon.

Andre kostnader

Pensumbøker er ikke inkludert i kursavgiften.

Avbestilling

Søkere har 14 dagers angrerett etter signert avtale. Deretter er programmet bindende. Skulle det oppstå noe uventet kan man søke om permisjon.

For mer opplysning ta kontakt med programmets direktør Dr. Pedro Lozada pedro@skinmedispa.no

Påmelding er bindende, men du kan innen 14 dager etter påmelding benytte deg av angreretten iht. Angrerettlovens §21 og utover dette melde deg av studiet iht. tidsfrister angitt i våre vilkår og regler.

Du finner vårt angrerettsskjema her

Andre moduler

Modul 1 – Introduksjon til estetisk medisin

Modul 1 – Introduksjon til estetisk medisin

Modul 1 er en introduksjon til estetisk medisin, en grundig gjennomgang av anatomi, vurdering og oppfølging av pasienter, samt bruk av teknologi for vurdering av det aldrende ansiktet.
Les mer
Modul 2 – Hudhelse, hudtilstander og medisinsk hudbehandling

Modul 2 – Hudhelse, hudtilstander og medisinsk hudbehandling

På Modul 2 lærer leger og sykepleierne de første estetiske medisinske behandlinger: kjemisk og green peel, mikroneedling og mesoterapi for diverse indikasjoner.
Les mer
Modul 4 – Injeksjonsbehandlinger (Botulinumtoksin og filler)

Modul 4 – Injeksjonsbehandlinger (Botulinumtoksin og filler)

Modul 4 er vår injeksjonsbehandlingsmodul. Det omhandler teori og praksis om rynkebehandling med botulinum toksin, og andre medisinske indikasjoner på både grunn og avansert nivå.
Les mer
Modul 5 – Behandlinger med tråder

Modul 5 – Behandlinger med tråder

På denne modulen lærer kandidatene behandling med NORDYX Tråder for ansiktsløft, øyebrynløft, «fox eyes», leppertråder og monotråder for behandling av diverse indikasjoner som arr eller tap av volum.
Les mer
Modul 6 – Vipper og øyenbryn

Modul 6 – Vipper og øyenbryn

Modul 6 er en valgfri modul. Det er ikke et krav å gjennomføre denne modulen for å få sertifisering som estetisk lege eller estetisk dermatologisk sykepleier.
Les mer