Skin Akademiet

Sertifisering i estetisk medisin

Estetisk dermatologisk utdanning for sykepleiere og leger

Skin Akademiet ble etablert i 2021 av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. I løpet av det året har de holdt flere kurs i injeksjonsbehandlinger (botulinum toksin og filler), laser, mesoterapi og mikroneedling og «cosmeceuticals». Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Skin underviser i alt fra kjemisk peel til tråder, og gir deg en dypere og mer fullstendig utdanning.

Dr. Pedro Lozada er medisinsk ansvarlig for utdanningsprogrammet og akademiet, og er kursinstruktør. Pedro har bred erfaring innen allmennmedisin, legevakt og sykehus, og har bred utdanning i estetisk medisin i Norge, Spania og Hellas. Pedro er medeier og medisinsk ansvarlig lege for Skin Medispa Oslo og Asker, og medisinsk ansvarlig lege for Skintech. Hans lidenskap er å formidle kunnskap innen faget, og har holdt flere kurs innen kombinasjonsbehandlingen. Pedro er opptatt av å gjøre kunnskap og kompetansen tilgjengelig for alle, slikt at sammen kan det økes kvalitet og sikkerhet for våre pasienter.

Silje Halden har 20 års erfaring som sykepleier, og er estetisk dermatologisk sykepleier, daglig leder og medeier av Skin Medispa Oslo og Asker. Silje er utdannet ved Senzie Akademiet, har vært faglærer og har undervist i hud, medisinske hudbehandlinger, injeksjonsbehandlinger, mikroneedling og mesoterapi på Senzie Akademiet. Hun underviser hos Norges største leverandør Amedica innen hudbehandlinger og produkter. I tillegg er Silje sertifisert «world trainer» av Mesoestetic. Hun er lidenskapelig opptatt av hudhelse og skreddersyr behandlinger for naturlige og optimale resultater.
Ansatte i Skin Medispa som utdanner nye sykepleiere og leger i estetisk dermatologi

Skin Akademiets utdanningsprogram

Akademiets program går over fem kjernemoduler i løpet av fem måneder, og én valgfri modul. Det kun krav om å bestå kjernemodulene for å få sertifisering i estetisk medisin. Dette gjør modul 6 valgfri. Hver modul går over 4 dager med teori og praksis, og gjennomføres på en effektiv måte.

Kjernemodul 1 er en introduksjon til estetisk medisin, en grundig gjennomgang av anatomi, og vurdering og oppfølging av pasienter, samt bruk av teknologi for vurdering av det aldrende ansiktet. Det er også sterkt fokus på psykososiale og etiske aspekter, og gjennomgang av lovverk og regler innen bransjen.

Kjernemoduler 2 til 5 gjennomgår flere estetiske prosedyrer; kjemisk peeling, mikroneedling, mesoterapi, laserbehandlinger, botulinum toksin, filler, tråder, osv. Ferdighetsnivå økes gradvis, samt risisko og håndtering av komplikasjoner. Det er ikke krav å ta modulene i rekkefølgen men det anbefales sterkt.

Modul 6 er valgfri og består av kosmetiske behandlinger for vipper og bryn Vippeløft og vippelaminering, farging av vipper og øyebryn, permanent make-up. I tillegg gis det tips og veiledning om salg og service, samt oppstart av egen klinikk.

Teoridelen av utdanningsprogram kan tas digitalt.
Ansatte i Skin Medispa som utdanner nye sykepleiere og leger i estetisk dermatologi
Modul 1 – Introduksjon til estetisk medisin

Modul 1 – Introduksjon til estetisk medisin

Modul 1 er en introduksjon til estetisk medisin, en grundig gjennomgang av anatomi, vurdering og oppfølging av pasienter, samt bruk av teknologi for vurdering av det aldrende ansiktet.
Les mer
Modul 2 – Hudhelse, hudtilstander og medisinsk hudbehandling

Modul 2 – Hudhelse, hudtilstander og medisinsk hudbehandling

På Modul 2 lærer leger og sykepleierne de første estetiske medisinske behandlinger: kjemisk og green peel, mikroneedling og mesoterapi for diverse indikasjoner.
Les mer
Modul 3 – Laserbehandling og fotodynamisk terapi

Modul 3 – Laserbehandling og fotodynamisk terapi

Spesialiserte behandlinger med laser og lys er tema for Modul 3. Det inkluderer grundig teori om laserfysikk av forskjellige type laser som Erbium:YAG eller IPL, og de forskjellige indikasjoner.
Les mer
Modul 4 – Injeksjonsbehandlinger (Botulinumtoksin og filler)

Modul 4 – Injeksjonsbehandlinger (Botulinumtoksin og filler)

Modul 4 er vår injeksjonsbehandlingsmodul. Det omhandler teori og praksis om rynkebehandling med botulinum toksin, og andre medisinske indikasjoner på både grunn og avansert nivå.
Les mer
Modul 5 – Behandlinger med tråder

Modul 5 – Behandlinger med tråder

På denne modulen lærer kandidatene behandling med NORDYX Tråder for ansiktsløft, øyebrynløft, «fox eyes», leppertråder og monotråder for behandling av diverse indikasjoner som arr eller tap av volum.
Les mer
Modul 6 – Vipper og øyenbryn

Modul 6 – Vipper og øyenbryn

Modul 6 er en valgfri modul. Det er ikke et krav å gjennomføre denne modulen for å få sertifisering som estetisk lege eller estetisk dermatologisk sykepleier.
Les mer

Bestill time hos oss i dag!