Konsultasjon

Det er svært viktig å ta en grundig konsultasjon når du vurderer en behandling. Dette er for at du skal få all informasjonen du trenger, og velge riktig behandling for akkurat deg og din hud. Konsultasjonen varer i 30 minutter og her vil du få råd, veiledning og hjelp med et personlig behandlingsprogram tilpasset dine ønsker. Vi utfører også en

VISIA-scan, som er en grundig analyse av dine individuelle ansiktstrekk. Scannen ser på hudens styrker og svakheter og måler hudpigmentering, porestørrelser, UV-flekker, solskader, tekstur og rynker. Alle har individuelle utgangspunkt og resultatet kan derfor variere fra person til person. Når du utfører en konsultasjon vil den estetiske sykepleieren eller legen vil forklare nøye hva slags resultat du kan forvente. Vi har høy kompetanse og lang erfaring, noe som er en stor fordel når det kommer til å oppnå det aller beste resultatet.

Hjertelig velkommen til en uforpliktende konsultasjon! Hvis du utfører en behandling samme dag inngår hudkonsultasjonen i prisen.

Priser på konsultasjon

Hudkonsultasjon estetisk sykepleier: 800 kr

Hudkonsultasjon estetisk lege: 1290 kr

Konsultasjonen varer i 30 minutter og inkluderer VISIA hudanalyse.