Trådløft (Thread Facelift)

Trådløft (Thread Facelift)

Ettersom huden eldes mister den både fasthet og volum. Ved hjelp av tråder som blir liggende i huden i ca. ett år eller mer, sørger den for å gi huden et løft. Deretter oppløses trådene i vevet og trådmaterialene ha stimulert til ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere.

Trådløft, eller NORDYX™ Lifting Threads, er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkelt, effektiv og skånsom behandling.

Hva er trådløft?

Trådløft, eller NORDYX™ Lifting Threads, er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkelt og effektiv behandling. Man får et redefinert ansikt da man løfter huden forsiktig tilbake der den var 5-10 år siden, man får noe økt volum på de rette steder og redusering av rynker.

Hvilken effekt kan man forvente?

Tråder absorberes etter 12-18 måneder, og gir et resultat som varer i 3-5 år.»

Er det smertefullt med trådløft?

Erfaringsmessig er det lite smerter i behandlingene med trådløft. Vi benytter oss av bedøvelse i våre behandlinger for å være på den sikre siden. Du kan merke hevelser eller føle stramhet i ansiktet, men forsvinner etter 1-2 uker.

Skin Medispa er en klinikk bestående av dermatologiske sykepleiere og leger. Vi har en felles interesse i å holde oss godt oppdaterte innen teknologi og metodikk for vår bransje - nettopp for å kunne gi deg den beste kvaliteten i våre behandlinger. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker kyndige fagfolk og et perfekt resultat.

Ønsker du mer informasjon vedrørende trådløft?

Besøk vår klinikk i Bygdøy Alle 10, eller benytt deg av telefon eller epost for å komme i kontakt med oss!

Skin Medispa ble etablert av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Vi er opptatt av profesjonelle behandlinger med vellykkede resultater, samtidig som vi har en lidenskap om å formidle vår fagkunnskap. Vi tilbyr også vårt utdanningsprogram basert på fem moduler.

Du kan også benytte deg av vår klinikk i Asker i Knud Askers vei 5 (inngang Face2Face Beauty Bar).

Bestill time hos oss i dag!