Permanent makeup

25.1.21
Permanent makeup

Med permanent makeup tilfører vi pigmenter i huden for å fremheve øyenbryn, øyne og lepper, og sørger for tydeliggjøre ditt naturlig uttrykk. Erfaringsmessig er permanent makeup ideelt for deg med allergiske reaksjoner på vanlig makeup, men ikke glem at permanent makeup krever mindre tid på sminke i hverdagen.

For oss i Skin Medispa er permanent makeup en våre spesialfelter innen estetisk hudpleie. Hos oss blir du møtt av et fagpersonell bestående av dermatologiske sykepleiere og leger med lang erfaring med permanent makeup. Vår filosofi består av kvalitetsbehandlinger i kombinasjon med naturlig skjønnhet.

Vi tilbyr følgende permanent makeup

Vi er en moderne og innovativ klinikk som holder oss godt oppdaterte innen våre fagområder deriblant permanent makeup, og som tar i bruk den nyeste teknologien innen vår bransje. Vi tar kun i bruk de beste produktene i våre behandlinger - nettopp for å kunne gi deg et perfekt resultat! Hos oss skal du kunne stille høye forventninger til resultatet.

Er det lenge siden du benyttet deg av permanent makeup?

Hos oss i Skin Medispa har vi tilrettelagte behandlinger for deg som har behov for påfyll. På vår klinikk kan du velge påfyll innen 12 mnd eller 24 mnd.

Permanent makeup i Oslo og Asker

Vi holder til i flotte nyoppussede lokaler i Bygdøy Allé 10, og i Knud Askers vei 5 i Asker. Lokalene har en komfortabel og trygg atmosfære hvor du kommer til å føle deg som hjemme.

Skin Medispa ble etablert av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Vi er opptatt av profesjonelle behandlinger innen permanent makeup med vellykkede resultater,

Ønsker du mer informasjon om permanent makeup? Da kan du trygt ta kontakt med våre spesialister! Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap.

Du er også velkommen til å besøke vår klinikk helt uforpliktende før du tar en eventuell avgjørelse!

Bestill time hos oss i dag!