Microneedling

25.1.21
Microneedling

Ettersom huden er i en kontinuerlig aldringsprosess er det vanskelig å unngå klassiske aldringstegn når man blir eldre. Produksjonen av kollagen og elastin synker, og gjør huden slappere. Selv om det er vanskelig å unngå både porer og linjer, kan man med microneedling reversere aldringstegnene på huden.

Skin Medispa tilbyr microneedling for våre pasienter og betraktes som spesialister på fagområdet. Vi er genuint opptatt av din hudhelse og naturlig skjønnhet. Hos oss blir du ivaretatt av dermatologiske sykepleiere og leger med lang erfaring med microneedling. Vi jobber i samråd med dine ønsker som pasient, og sørger for langvarige resultater.

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved hjelp av en penn med tynne nåler som skånsomt fremkaller små hull i huden og som øker produksjonen av kollagen og elastin ved at huden reparerer seg selv.

Du vil kunne se forbedringer etter første behandling, og kontinuerlig progresjon for hver behandling.

Hvor lang varighet har microneedling?

I løpet av en tre måneders periode vil du som oftest se effekten av microneedling etter 6-10 uker ved at huden har blitt fastere.

Er behandlingen smertefull?

Erfaringsmessig kan du føle lett ubehag underveis av microneedling-behandlingen. Vi tilbyr bedøvelseskrem for deg som måtte ønske det.

Klinikk i både Oslo og Asker

Vi holder til i flotte nyoppussede lokaler i Bygdøy Allé 10, sentralt i Oslo, og i Asker på adresse Knud Askers vei 5.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Skin Medispa for mer informasjon vedrørende microneedling!

Bestill time hos oss i dag!