Microneedling

25.1.21
Microneedling

Ettersom huden er i en kontinuerlig aldringsprosess er det vanskelig å unngå klassiske aldringstegn når man blir eldre. Produksjonen av kollagen og elastin synker, og gjør huden slappere. Selv om det er vanskelig å unngå både porer og linjer, kan man med microneedling reversere aldringstegnene på huden. Med microneedling kan du forvente en strammere hud og bedre hudstruktur.

Skin Medispa tilbyr microneedling for våre pasienter og betraktes som spesialister på fagområdet. Vi er genuint opptatt av din hudhelse og naturlig skjønnhet. Hos oss blir du ivaretatt av dermatologiske sykepleiere og leger med lang erfaring med microneedling. Vi jobber i samråd med dine ønsker som pasient, og sørger for langvarige resultater.

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved hjelp av en penn med tynne nåler som skånsomt fremkaller små hull i huden og som øker produksjonen av kollagen og elastin ved at huden reparerer seg selv.

Hvilke områder passer microneedling for?

Microneedling kan utføres på ansiktet, halsen, i utringningen og på andre områder som trenger et løft.

Du vil kunne se forbedringer etter første behandling, og kontinuerlig progresjon for hver behandling.

Vi sørger for å gi deg grundig informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen.

Hvor lang varighet har microneedling?

I løpet av en tre måneders periode vil du som oftest se effekten av microneedling etter 6-10 uker ved at huden har blitt fastere.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Erfaringsmessig tar bruker vi ca. 45-75 minutter per microneedling behandling. Ved spesielle tilfeller bør du påberegne noe mer tid.

Er behandlingen smertefull?

Erfaringsmessig kan du føle lett ubehag underveis av microneedling-behandlingen. Vi tilbyr bedøvelseskrem for deg som måtte ønske det.

Klinikk i både Oslo og Asker

Vi holder til i flotte nyoppussede lokaler i Bygdøy Allé 10, sentralt i Oslo, og i Asker på adresse Knud Askers vei 5.

Skin Medispa ble etablert av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Vi er opptatt av profesjonelle microneedling- behandlinger med vellykkede resultater.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Skin Medispa for mer informasjon vedrørende microneedling!

Bestill time hos oss i dag!