Hudpleie utdanning

25.1.21
Hudpleie utdanning

Vurderer du å ta utdanning innen hudpleie?

Ønsker du å lære mer om hudpleie fra anerkjente fagfolk?

Hos oss i Skin Akademiet underviser vi i alt fra kjemisk peel til tråder, og gir deg en dypere og mer fullstendig utdanning i hudpleie.

Skin Akademiets program går over fem kjernemoduler i løpet av fem måneder, og én valgfri modul.

Modulene i vår utdanning består av

Modul 1 – Introduksjon til estetisk medisin

Modul 2 – Hudhelse, hudtilstander og medisinsk hudbehandling

Modul 3 – Laserbehandlinger og fotodynamisk terapi

Modul 4 – Injeksjonsbehandlinger (Botulinum toksin og filler)

Modul 5 – Behandlinger med tråder

Modul 6 – Vipper og øyenbryn (valgfri modul)

Kjernemodul 1 er en introduksjon til estetisk medisin, en grundig gjennomgang av anatomi, og vurdering og oppfølging av pasienter, samt bruk av teknologi for vurdering av det aldrende ansiktet. Det er også sterkt fokus på psykososiale og etiske aspekter, og gjennomgang av lovverk og regler innen bransjen.

Kjernemodul 2 til 5 gjennomgår flere estetiske prosedyrer; kjemisk peeling, mikroneedling, mesoterapi, laserbehandlinger, botulinum toksin, filler, tråder, osv. Ferdighetsnivå økes gradvis, samt risisko og håndtering av komplikasjoner. Det er ikke krav å ta modulene i rekkefølgen men det anbefales sterkt.

Modul 6 er valgfri og består av kosmetiske behandlinger for vipper og bryn Vippeløft og vippelaminering, farging av vipper og øyebryn, permanent make-up. I tillegg gis det tips og veiledning om salg og service, samt oppstart av egen klinikk.

Det kun krav om å bestå kjernemodulene for å få sertifisering i estetisk medisin. Dette gjør modul 6 valgfri. Hver modul går over 4 dager med teori og praksis, og gjennomføres på en effektiv måte.

Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin), og følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, tilnærmet det norske markedet.

Skin Akademiets undervisere

Dr. Pedro Lozada – Medisinsk ansvarlig for utdanningsprogrammet og kursinstruktør

Pedro har bred erfaring innen allmennmedisin, legevakt og sykehus, og har bred utdanning i estetisk medisin i Norge, Hans lidenskap er å formidle kunnskap innen faget, og har holdt flere kurs innen kombinasjonsbehandlingen.

Silje Halden – Daglig leder Skin Akademiet

Silje er utdannet ved Senzie Akademiet, har vært faglærer og har undervist i hud, medisinske hudbehandlinger, injeksjonsbehandlinger, mikroneedling og mesoterapi på Senzie Akademiet. Hun underviser hos Norges største leverandør Amedica innen hudbehandlinger og produkter. I tillegg er Silje sertifisert «world trainer» av Mesoestetic.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende vår hudpleie utdanning. Her vil du helt uforpliktende komme i kontakt med en kyndig medarbeider som kan besvare dine spørsmål!

Bestill time hos oss i dag!