Hudpleie hos dermatologisk sykepleier

25.1.21
Hudpleie hos dermatologisk sykepleier

Hudpleie har det siste tiåret hatt en enorm utvikling i teknologi og metodikk og etterspørselen har hatt en jevn økning i samme takt ettersom det kommer nye hjelpemidler på markedet.

Vi i Skin Medispa betraktes som spesialister på hudpleie og vi har en genuin interesse for å følge utviklingen i vår egen bransje. For deg betyr dette godt utprøvde behandlinger med god effekt for ditt hudproblem.

Hos oss vil du bli møtt av et erfarent team bestående av dermatologiske sykepleiere og leger.

Som dermatologisk sykepleiere tilbyr vi følgende hudpleie-behandlinger

Alle våre hudpleiebehandlinger blir utført med kun anerkjente kvalitetsprodukter og profesjonelle dermatologiske sykepleiere.

For oss er dine ønsker viktige, og vi jobber alltid mot en felles målsetning med deg som pasient.

Skin Medispa består av spesialister innen hudpleie, og med høy kompetanse innenfor estetisk medisin. Våre pasienter blir ivaretatt av estetiske dermatologiske sykepleiere og leger i trygge omgivelser. Våre behandlere er genuint opptatt av hudhelse og naturlig skjønnhet, og jobber i samråd med pasientenes ønsker for å oppnå langvarige resultater.

Skin Medispa ble etablert av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Vi er opptatt av profesjonelle hudpleie- behandlinger med vellykkede resultater,

Vi ønsker deg velkommen til å besøke våre moderne og lyse klinikker i Oslo og Asker. Her vil du føle deg komfortabel.

Kontakt oss på telefon eller e-post for mer informasjon om hvordan vår dermatologiske sykepleiere kan hjelpe deg.

Bestill time hos oss i dag!