Har du prøvd laserbehandling?

2.9.21
Har du prøvd laserbehandling?

Høst nærmer seg, og det gjør lasersesongen også. Kanskje har du vært plaget av uønskede «gjester» på huden din som du la merke til gjennom sommeren: sprengte blodkar, pigmentflekker eller kanskje du er lei av ritualet med barberhøvel og skum. Vi kan hjelpe deg gjennom høst og vinter slikt at du får huden du vil ha til neste sommer!

Takket være vår Harmony XL Pro Laser og dens behandlingshoder Erbium:YAG 2940 og DYE-VL kan vi trygg hjelpe deg å fjerne flekker, sprengte blodkar, arr og hår. Nøkkelen er å planlegge behandlingen riktig.

Fjerning av uønskede blodkar med laser

Når det gjelder hårfjerning med laser, er nåtidens teknologi perfekt for å komme i gang. Vinter, høst og tidlig vår er egnede for å starte prosessen slikt at du kan nyte de lyse månedene på stranden, Sørenga eller syden uten å bekymre deg.

Kanskje du har allerede vurdert hårfjerning med laser allerede, men virker det egentlig? Hvordan funker det? Det er egentlig ganske enkelt: lysbølgen fra DYE-VL laser treffer melaninet (pigmentet) i håret, som skal lede varmen ned i hårsekken, ødelegge denne, og dermed forhindre gjenvekst av hårene. Det høres litt vondt ut ikke sant? Nei! Overraskende er det ikke det. DYE-VL har utviklet IN-Motion teknologi, det betyr at istedenfor å «skyte» lysbølgen overalt i huden og produserer smerte, appliseres varmen gradvis. Dette gir en mer komfortabel og jevn behandling.

Men planlegg riktig!

Hvis man får hårfjerning med laser med for tette mellomrom kan det hende at effekten blir mindre. Våre hårsekker er i ulike faser: anagen, katagen og telogen, eller med andre ord: vekst, overgan og hvile. Laseren er mest effektiv mot hårsekker som er i anagen (vekstfase) Dessverre er det cirka 20% av hårsekkene som er i denne fasen samtidig, og dette er grunn til at hårfjerning krever flere behandlinger. Noen kan behøver som mange som 10 behandlinger, mens noen heldige klarer seg med 3, men det vanlige er 6 til 10. For å få best effekt må man vente 4-8 uker mellom behandlingene. Bottom line: hårsekker som er behandlet effektiv vil bli fjernt permanent. Unn deg og gjør en riktig beauty choice som gir langvarig resultater.

Hva med sprengte blodkar?

DYE-VL laser kan også brukes mot sprengte blodkar (telangiectasi) Denne laseren er også magisk mot disse lesjoner i huden. Her blir det hemoglobin i blodkarene istedenfor melanin som tiltrekker lysbølgen, og dermed blir de ødelagt. Dermed blir hudens overflaten jevnt og fri fra røde blodkar. Sirkulasjonen og helsen av huden under blir ivaretatt, det går helt fint.

Klar for å komme igang?

Velg en klinikk som har god kompetanse på laser. De er viktige behandlinger og krever kvalifisert helsepersonell (leger og sykepleiere) da manglende kunnskap kan føre til brannskader, hypopigmentering (som kan bli permanent) eller manglende effekt.

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med våre estetiske sykepleiere eller vår spesialist i estetisk medisin Dr. Pedro Lozada. Pedro er ansvarlig lege for Skin Medispa og for laserleverandør Skin Tech. Vi kan hjelpe deg å planlegge de riktige behandlingene for høst og vinter slikt at resultatene blir langvarige!

Ta vare på huden din!

Bestill time hos oss i dag!