Behandlinger med laser

25.1.21
Behandlinger med laser

På vår klinikk finner du et rikelig utvalg av behandlinger med laser.

Alle våre medisinske behandlinger med laser utføres av dermatologiske sykepleiere med høy faglig kompetanse. Vi betraktes som spesialister på lasere som Erbium: YAG – Harmony XL Pro, IPL og DYE-VL.

Vi er en moderne klinikk som holder oss godt oppdaterte innenfor fagområdet laser. For deg betyr dette behandlinger med laser utført med nyeste teknologi og som sørger for smidigere behandling og godt resultat.

Våre medisinske lasere hjelper deg som er plaget med

Hårfjerning med laser

Laser er svært effektivt for deg som er plaget med uønsket hårvekst. Hårlaseren oppnår gradvis effekt ved oppvarming av dermis til en temperatur som effektivt ødelegger hårsekkene og forhindrer re-vekst, samtidig som den unngår skade på det omkringliggende vevet.

Laser-klinikk med fokus på kvalitet og gode resultater

Vi er en klinikk med høy yrkesstolthet og vektlegger kvalitet i våre behandlinger. For deg som pasient betyr dette at du kan stille forventninger til resultatet. Vi sørger for å holde deg godt oppdatert i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen.

Skin Medispa består av spesialister med høy kompetanse innenfor estetisk medisin. Våre pasienter blir ivaretatt av estetiske dermatologiske sykepleiere og leger i trygge omgivelser. Våre behandlere er genuint opptatt av hudhelse og naturlig skjønnhet, og jobber i samråd med pasientenes ønsker for å oppnå langvarige resultater av behandlinger med laser.

For oss er dine ønsker og innspill viktige, og vi jobber alltid mot en felles målsetning.

Laser-klinikk i Oslo og Asker

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår moderne og lyse klinikk i Bygdøy Allé 10, sentralt i Oslo. For deg som holder til i nærheten av Asker, kan du besøke oss i Knud Askers vei 5.

Her vil du bli møtt av et erfarent og hyggelig team.

Du kan også benytte deg av telefon eller e-post for mer informasjon om våre behandlinger med laser!

Bestill time hos oss i dag!