Behandlinger med fillers

25.1.21
Behandlinger med fillers

Slappere og tørrere hud er helt naturlig ettersom vi mennesker eldes. Heldigvis finnes det mange gode løsninger for deg som ønsker å gjenopprette volumet i huden. I dag finner du en rekke fillers som takler de fleste hudproblemer.

Fillers inneholder hyaluronsyre som stimulerer til gjenoppretting av kollagenet i huden, og gjenoppretter tapt volum. Vi i Skin Medispa har fulgt utviklingen fillers har hatt det siste tiåret og har opparbeidet oss både erfaring og kunnskap innen behandlinger med fillers. Vi betraktes i dag som spesialister på fillers og relevante fagområder. Samtidig tar vi i bruk de aller nyeste teknologien innenfor vår bransje. Dette medfører til at du som kunde skal kunne stille høye forventninger til både behandling og resultatet.

Vi sørger for å ivareta dine ønsker i våre behandlinger da vi har en genuin passion for hudhelse og naturlig skjønnhet.

Hvor lenge varer effekten av fillers?

Effekten av fillers er individuell da vi alle har forskjellig hudtype. Erfaringsmessig ser vi at effekten varer opp mot 1 år.

Er behandlinger med fillers smertefullt?

Behandlingen med fillers er som oftest uten smerte. Du kan oppleve å føle svie, men den er helt ufarlig.

Er det bivirkninger i forbindelse med fillers?

I noen tilfeller kan det oppstå blåmerker, en viss hevelse og noe ømhet i de behandlede områdene. De fleste vil kunne gå på jobb allerede dagen etter.

Klinikk med fillers i Oslo og Asker

Vi holder til i flotte nyoppussede lokaler i Bygdøy Allé 10 i Oslo, og Knud Askers vei 5 i Asker. Lokalene har en komfortabel og trygg atmosfære hvor du kommer til å føle deg som hjemme.

Skin Medispa ble etablert av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Vi er opptatt av profesjonelle behandlinger med fillers og med vellykkede resultater,

Vi ønsker deg velkommen til å besøke våre lyse og moderne klinikker sentralt i Oslo og Asker!

Bestill time hos oss i dag!