Behandlinger med Botox

25.1.21
Behandlinger med Botox

Det er ingen tilfeldighet at Botox i over et tiår har revolusjonert bransjen på verdensbasis, da den kan benyttes for mange forskjellige plager som overdreven svette, migrene og rynker. Kort oppsummert sørger Botox for å blokkere overføringer fra nerven til muskelen, og betraktes som en svært effektiv behandling.

Etter hvert som årene går vil man merke volum tap i ansiktet. Botox kan gjenopprette formen i områder som eksempelvis kinn og hake. Behandlingen med Botox kan også kombineres med fillers slik at du får best mulig resultat.

For oss i Skin Medispa har utvikling vært svært viktig. Vi har benyttet Botox i våre behandlinger siden den ble tilgjengeliggjort, og har opparbeidet oss en enorm fagkunnskap. På våre lyse og moderne klinikker i Oslo og Asker, vil du komme i kontakt med sykepleiere og leger med lang erfaring og som utfører en rekke behandlinger med Botox.

Hvordan fungerer behandlingen?

Behandlingen med Botox er forholdsvis enkel ved at vi injiserer Botox rett på problemområdet. Vi gjør grundige undersøkelser i forkant, og du vil alltid få god informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen.

Den første effekten av Botox vil du merker allerede etter bare et par dager. Full effekt merkes som oftest i løpet av 14 dager.

Hvor lenge varer Botox?

Effekten vil være individuell, men erfaringsmessig vil effekten vare opp mot 3 måneder.

Er det smertefullt med Botox?

Behandlinger med Botox er så godt som smertefrie, men du kan alltids benytte deg av bedøvelse dersom du synes det er ubehagelig. Du har ikke behov for sykmelding i forbindelse med behandlinger med Botox.

Er det bivirkninger tilknyttet til behandlinger med Botox?

Uønskede bivirkninger er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen.

Hvem burde avstå behandlinger med Botox?

Botox-injeksjoner bør ikke gis gravide eller ammende, eller til pasienter med nevromuskulære sykdommer.

Våre behandlere er genuint opptatt av hudhelse og naturlig skjønnhet, og jobber i samråd med dine ønsker for å oppnå langvarige resultater.

Skin Medispa ble etablert av estetisk lege Dr. Pedro Lozada og estetisk dermatologisk sykepleier Silje Halden. Vi er medlem av NORFEM (Norsk Forening for Kvalitet i Estetisk Medisin) Vi følger utdanningsprogrammet fra American Academy of Aesthetic Medicine, med en tilnærming mot det norske markedet. Vi er opptatt av profesjonelle behandlinger innen Botox med vellykkede resultater,

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du ønsker mer informasjon om Botox og hvilke fordeler du kan forvente å få. Kontakt oss på telefon eller e-post for en uforpliktende samtale!

Bestill time hos oss i dag!