Silje Halden

Silje Halden

Estetisk dermatologisk sykepleier

Silje er daglig leder og medeier av Skin Medispa. Hun er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er utdannet ved Senzie Akademiet, Universitetet i sørøst Norge. Silje har spesialisering innen hud- og injeksjonsbehandlinger. Hun er lidenskapelig opptatt hudhelse og skreddersyr behandlinger for å oppnå et naturlig og optimalt resultat.

Silje har tidligere jobbet som faglærer ved Senzie Akademiet der hun har undervist i hud, medisinske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger. Hun har også vært fagansvarlig for mikroneedling og mesoterapi ved Senzie. Hun underviser/kurser nå hos en stor leverandør i Norge, Amedica AS, der hun underviser innen hudbehandlinger, injeksjoner og produkter.

Silje er sertifisert behandler hos Allergan og Teoxane.

Silje praktiserer også klinisk i sine 2 klinikker, Skin Medispa Oslo og Skin Medispa Asker, der hovedfokuset hennes er å ivareta pasientene som kommer til henne og sammen utarbeide en behandlingsplan. Hun jobber mest med kombinasjonsbehandlinger, mikroneedling, mesoterapi, medisinske peelinger, botox, filler, trådløft og laser.

Silje har lang har lang erfaring som sykepleier der hun har jobbet både innen somatikk og psykiatri. Hun har jobbet i helsesektoren i 20 år.

Du kan booke time hos Silje i begge våre avdelinger i Oslo og Asker.